Eten & Drinken

Hans Worst

Kind van Crooswijk, wie kent hem niet? Geheel naar jouw wensen maakt Hans Worst jouw hotdog op smaak. De (braad)worsten van Hans worden sinds 2007 volgens eigen receptuur gemaakt van 100% biologisch varkens- of rundvlees. Niet alleen zijn worsten onderscheiden hem van de concurrentie, ook zijn toppings zorgen ervoor dat je graag omloopt om een worst bij Hans te halen.

Naast hotdogs kan je ook zijn befaamde RotDog bestellen in de Camping Keuken. Wat? Nog nooit geproefd? Snel naar Camping Crooswijk!

Zie op Facebook

Hans Worst komt naar Camping Crooswijk

Obst & Gemüse

Huiskamerrestaurant Obst & Gemüse is te vinden aan de Crooswijksebocht van de Rotte. Tijdens Camping Crooswijk maakt chef John van Leeuwen een uitstapje naar ons festivalterrein. Zijn heerlijke verse salades zorgen voor de nodige vitamientjes tijdens het kampeerweekend!

De maaltijden zijn smaakvol en kleurrijk bereid, met o.a. groenten, granen en zeewierproducten - biologisch, vegetarisch en zoveel mogelijk veganistisch.

Al dit lekkers ook thuis klaarmaken? Vanaf 11 september kun je bij John een kookworkshop volgen (inschrijving is geopend).

Zie website

Obst und Gemüse komt naar Camping Crooswijk

IJssalon Doppio

IJssalon Doppio is in 2005 geboren in hartje Crooswijk. Door de jaren heen is IJssalon Doppio gegroeid. In Crooswijk en omgeving is het lekkere ijs en de heerlijke koffie inmiddels al 13 jaar een begrip. Zo halen de Crooswijkse Running Rebels van Rafael altijd een ijsje bij Mesut na het lopen en hebben ze inmiddels een vestiging in de Kralingse Lusthofstraat.

Geniet ook op de camping van een ambachtelijk ijsje voor slechts een half muntje!

Zie op Facebook

Schot Koffie

Wakker worden op de camping doe je met een bakkie pleur van Schot Koffie. John Schot zet sinds 2010 koffie voor Rotterdammers en reisde daarvoor de wereld rond. Met koffie uit Ethiopie, Brazilie en Thailand voel je je echt een wereldburger.

Lekker een koffietje doen met John? Kom dan naar de camping en wordt wakker met de verse geur van gemalen koffiebonen en de vogeltjes van het Schuttersveld.

Zie op Facebook

Poffertjes Biljana

Ruik je ze al? Ook dit jaar kun je weer poffertjes van Biljana eten. Lekker met poedersuiker of met stroop. Een heerlijke zoetigheid voor jong en oud. Kom gezellig met je gezin een poffertje happen of klieder jezelf in je eentje onder met stroop.

IJssalon Koen

Koen leerde zijn ijs maken op de echte italiaanse wijze. Maar sinds 2014 zijn de ijssies HEEL Rotterdams; eerlijk en natuurlijk lekker. Wat denk je van een bolletje yoghurt-granaatappel of bloedsinaasappel? Maak je verder geen zorgen hoor, je kunt ook gewoon een bolletje vanille of aardbeien krijgen. Kom je ook afkoelen op de camping met een ijssie van Koen?

Zie op Facebook

Tafel van 7

Tafelvanzeven brengt eten en verhalen. Alle heerlijke gerechten worden gemaakt door vrouwen uit alle windstreken met een passie voor koken en een afstand tot de arbeidsmarkt. Het thema van de camping: Mediterranee! Waan je aan de Middellandse zee met de wereldsmaken van de Tafelvanzeven. Hiermee investeer je ook nog een in de toekomst van deze talentvolle vrouwen!

Zie op website

Moeders met talent

Dit jaar staan de Moeders met talent op de camping met een heerlijk bakkie bami! We gaan er niet mee gooien, dit jaar mag je er gewoon van genieten. In de kraam van Moeders met talent valt er van alles te smikkelen; denk aan een broodje kip kerrie, nasi, bami of een goed gevuld pasteitje. Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel bij de deelnemers van Moeders met talent, kom dus een happie eten en luister naar hun persoonlijke verhaal.

Zie op Facebook

Piets Kraam

Zin in iets zoets en lekkers? Knisperend tussen je tanden of juist zacht en fluffy? Kom een suikerspin of een bakkie popcorn halen bij Piets Kraam.

Onze Vrienden