Over het festival

Dit is Camping Crooswijk

Op vrijdag 31 augustus, zaterdag 1 en zondag 2 september krijgt Crooswijk weer terug wat het zo verdient: een fantastisch evenement met een echt Crooswijks karakter. In dit weekend vindt Camping Crooswijk plaats, een driedaags festival met muziek, cultuur, sport, spel, kunst, eten en drinken voor jong en oud. Oftewel Gezelligheid met een hoofdletter G.

Camping Crooswijk is een festival voor en door Crooswijkers en overig Rotterdams volk. Dit alles vindt plaats in het hart van Crooswijk op het Schuttersveld; een stukje onontdekt Rotterdam. In een groene oase, gelegen tussen Oud en Nieuw Crooswijk. Een wijk om trots op te zijn. Wij nodigen je bij deze dan ook uit om je tent uit de kast te halen, je badslippers aan te trekken, je in te smeren met factor 50 en te genieten op onze camping.

Hier maakt het niet uit of je putjesschepper bent of rijke stinkerd, of je uit Noord komt of van Zuid - bij ons is iedereen gelijk. Je ontmoet elkaar in de rij voor de wc met je pleepapier in de hand, op de dansvloer, tijdens het voetballen of lekker luierend in een stoel genietend van de muziek. Iedereen is van harte uitgenodigd om met elkaar van een prachtig weekend te komen genieten.

Groetjes vanuit Crooswijk!

Over de Locatie

Camping Crooswijk ligt in het prachtige landschap van Crooswijk. Een groene oase midden tussen Oud en Nieuw Crooswijk op het Schuttersveld. Een stukje onontdekt Rotterdam wat de Crooswijkers maar al te goed dagelijks weten te vinden.

Partners

De camping is mogelijk gemaakt door:
Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk
BuurtLab
Gemeente Rotterdam
Popunie
Elise Mathilde Fonds
Rabobank
Van Leeuwen Van Lignac Stichting
Starters4Communities
Cubord
Havensteder
Triple F Security
Hamburg Verhuur
Arthur Licht & Geluid
Rotterdams Volkstheater
DeSchilders.nl Vastgoedonderhoud
Stichting Lab.010
Cultuurscout Kralingen-Crooswijk
Anneke Strasters
Café Croos
Café Eden
Speeltuinvereniging Crooswijk
Schuttersveld / Plays2BE
Pameijer
DOCK
Adem Inn Café
Maastheater
We Own Rotterdam
... en alle vrijwilligers, crew, artiesten en ondernemers op ons festival!

Onze Vrienden